KARRIERLEHETŐSÉGEK AZ EPSONNÁL

Karrierlehetőségek az Epsonnál

Az Epson küldetése: Jobb termékek egy jobb jövő érdekében. Egy olyan jövő érdekében, amely környezettudatos és mindenki számára eredményesebb. Tudjuk, hogy ez csak úgy jöhet létre, ha a legjobb embereket alkalmazzuk, olyan embereket, akik ugyanolyan szenvedélyesek és céltudatosak, mint mi.

Egyetlen módon érhetjük ezt el: kihívásokban, eredményekben és juttatásokban gazdag karriert kínálunk. Az Ön segítségével tovább tágíthatjuk a technológiában rejlő lehetőségeket, és mindenki számára fenntartható, intelligens világot hozhatunk létre.

Segítségnyújtás a jelentkezéshez

Jelenlegi pozíciók

Tudjon meg többet rólunk

Az Epsonnál büszkén mondhatjuk magunkról, hogy számos munkatársunk hosszú és sikeres pályafutást tudhat magáénak – néhányan több mint két évtizede dolgoznak itt. A tudás és tapasztalat együtt a folyamatosan növekvő létszámmal – amelynek köszönhetően a más szervezetekből érkezők ismereteivel gazdagodunk – teszi vállalatunkat továbbra is kiválóvá.

“Az Epson munkavállalóiként arra törekszünk, hogy mindig az elvárásokon túl teljesítsünk. Célunk, hogy ügyfeleink számára kizárólag a legmagasabb minőségű szolgáltatást és támogatást nyújtsuk.”

Ismerje meg néhány munkatársunkat

 • Honorált tapasztalat

  Az Epsonnál tudjuk, mennyire fontos a munkavállalók számára a munkahelyi élet, ezért szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy a nálunk végzett munka szakmailag kielégítő és megfelelően honorált. A versenyképes fizetés és az ösztönző juttatások rendkívül fontosak, ha egy vállalat a legtehetségesebb embereket akarja megnyerni és megtartani.

  Bármely országban lévő vállalatunknál helyezkedik el, versenyképes kompenzációs és juttatási csomagot kap. Biztosak vagyunk abban, hogy több mint versenyképes juttatásainkkal a legjobbakat vonzzuk magunkhoz. Az Epson az adott piacnak megfelelő munkavállalói juttatások széles választékát kínálja. A munkavállalók kedvezményesen vásárolhatnak Seiko és Epson termékeket.

 • Egyenlő lehetőségek

  Az Epson elkötelezett az iránt, hogy egyenlő foglalkoztatási lehetőségeket és megkülönböztetéstől mentes eljárásokat és gyakorlatokat biztosítson. Ezalatt a megkülönböztetés minden formája értendő, beleértve a faj, bőrszín, vallás, nem, csökkent keresőképesség, szexuális irányultság, nemzeti hovatartozás, származás, állampolgárság, családi állapot, genetikai hajlam vagy munkahelyi pozíció, vagy bármely, a hatályos jogszabályok hatálya alá tartozó védett tulajdonság alapján való diszkriminációt.

Alkalmazotti értékelések és osztályozások

A Good Recruitment Campaign segít a szervezeteknek felmérni a jelenlegi munkaerő-felvételi módszereik teljesítményét, illetve javítani a stratégiáikon annak érdekében, hogy a megfelelő jelöltet vehessék fel.

GRC

Gyakran ismételt kérdések

 • Mit gondoljak végig, mielőtt jelentkezem?

  Ne siesse el a jelentkezését. Gondolja végig, hogy valóban az adott munka a megfelelő-e az Ön számára, és azt, hogy rendelkezik-e az eredményességhez szükséges képességekkel és tapasztalatokkal. Az Epson az Ön számára ideális vállalat, és a munkavégzés helye is megfelel Önnek? Törvényesen vállalhat-e munkát az adott helyen?

  Olvassa végig figyelmesen az álláshirdetést, töltse ki pontosan és az igazságnak megfelelően a jelentkezési lapot, amely a kiválasztási és az ellenőrzési folyamat részét képezi.

 • Kihez fordulhatok, ha a jelentkezés során probléma merülne fel?

  Ha bármilyen probléma merül fel, kérjük, e-mailben jelezze az alábbi címen: talentlink@epson.eu

 • Hol találok további információt a fizetéssel kapcsolatban?

  Tudjuk, hogy a díjazási csomag fontos tényező annak eldöntésében, hogy valaki megpályázza-e az adott állást. Ha a jelentkezése sikeres, HR osztályunk vagy a toborzásért felelős csapat egy tagja megbeszéli Önnel fizetési igényeit.

 • Milyen juttatásokat kínálnak a munkavállalók számára?

  A juttatások országonként változnak. Az Ön HR képviselője vagy toborzási munkatársa tájékoztatni tudja Önt az adott országban meghirdetett pozíciót érintő juttatásokkal kapcsolatban.

 • Hogyan készüljek fel az interjúra?

  Kezdetnek a legjobb, ha minél többet megtud az Epsonról. Tekintse meg termékkínálatunkat, és járjon utána, a világon merre találhatók irodáink. Az első interjún legyen tisztában mindazzal, ami az önéletrajzában szerepel, valamint az adott pozíció részleteivel.

  A második interjún munkatapasztalatairól kérdezünk, részletes példákat kérünk olyan feladatok és projektek kapcsán, amelyekben részt vett, valamint a személyes hozzáállására is kíváncsiak vagyunk. Ezek az ún. kompetencia alapú vagy strukturált, tényeken alapuló interjúk. Tájékoztatjuk, hogy a második interjú során szakértelmen alapuló gyakorlati tevékenységre vagy prezentációra is felkérhetjük. A toborzási vagy a HR csapat minden szükséges információt rendelkezésére bocsát az interjú előtt.

 • Milyen egy kompetencia alapú interjú?

  A kompetencia alapú interjú más néven lehet:

  • Szituációs
  • Viselkedési
  • Strukturált
  • Tényeken alapuló

  A kompetencia alapú interjúk azon a feltevésen alapszanak, hogy a múltbeli teljesítmény képes a legjobban előre jelezni a jövőbeli viselkedést. Olyan helyzetekre leszünk kíváncsiak, amelyekben személyesen részt vett, továbbá minden lehetséges forgatókönyv részletes ismertetését kérjük majd, hogy megállapíthassuk, alkalmas-e az adott munkakör betöltésére.

 • Hogyan válaszoljak egy kompetencia alapú interjú kérdéseire?

  Használja a STAR megközelítést:

  • Szituáció (Situation)
  • Feladat (Task)
  • Művelet (Action)
  • Eredmény (Result)

  Szituáció/feladat: írja le a pontos helyzetet vagy a végrehajtandó feladatot. Olyan szituációt válasszon, amely munkahelyén, illetve tanulmányai vagy önkéntes tevékenysége során fordult elő a múltban.

  Művelet: mutassa be az Ön által végrehajtott tevékenységet – és nem azt, amit lehetett vagy kellett volna tennie. Amennyiben csapatban dolgozott, fontos bemutatnia az Ön szerepét az adott csapatban. Az interjút vezető személy azt szeretné tudni, Ön mit tett, és nem azt, hogy a csapat mit tett.

  Eredmény: írja le, mi történt; sikerült elérnie a célját? Ha nem, mit tanult az adott munkafolyamatból?

 • Mit viseljek az interjún?

  Legyen elegáns. Az Epson az üzleti öltözködés alapszabályait követi.

 • Mit vigyek magammal az interjúra?

  Kérjük, hozza magával a törvényes munkavállaláshoz való jogosultságát alátámasztó dokumentumokat a második körös interjúra. Az eredeti dokumentumokra van szükségünk, például útlevélre, személyi igazolványra, a teljes születési anyakönyvi kivonatra és így tovább.

  Ha bármilyen kérése van, nyugodtan forduljon HR-képviselőjéhez vagy a toborzási munkatárshoz.

 • Az interjúk lezajlása után mennyi idővel várhatok visszajelzést az Epsontól?

  Ez attól függ, melyik állásra adta be jelentkezését. Érdeklődését az Epson iránt értékeljük, és biztosíthatjuk, hogy minden esetben részletes, személyre szóló és építő jellegű visszajelzést kap az interjú eredményéről.

Tudjon meg többet termékeinkről

 • Az Epson WorkForce Enterprise

  Az Epson
  WorkForce Enterprise

 • A kivetített kép mérete

  A kivetített
  kép mérete

 • Epson CeBIT 17 – A jövő robotjai

  Epson CeBIT 17 –
  A jövő robotjai

Lépjen velünk kapcsolatba

Tudjon meg többet az Epson tevékenységéről, vegyen részt eseményeinken.


Udvarias figyelmeztetés toborzó ügynökségek számára

Vállalatunk rendelkezik saját toborzó csapattal, és nagyon ritkán dolgozunk együtt toborzó ügynökségekkel. Ezen alkalmakkor az Epson Europe B.V. az állandó, szerződéses és ideiglenes munkaerő-felvétellel kapcsolatos ügynöki tevékenység elvégzésére a vállalat által előnyben részesített beszállítói lista alapján választ ügynökséget minden régiójában. Amennyiben egy ügynökség állásközvetítő tevékenységet végez, csak abban az esetben vagyunk kötelesek bármilyen díj megtérítésére, ha a beszállító az Epson Europe B.V. vállalat által aláírt szerződéssel rendelkezik, és a felelős toborzási munkatárs vagy HR-képviselő kérte fel jelöltek előterjesztésére.

Mindezeket figyelembe véve udvariasan megkérjük Önöket, hogy kerüljék HR- vagy toborzási csapatunk, illetve a vezetőségi tagok spekulatív szándékú megkeresését.

Amennyiben az előnyben részesített beszállítók közé szeretne kerülni, kérjük, küldjön egy rövid vállalati bemutatkozást az emear_resourcingpartners@epson.eu címre, érthetően leírva azokat a területeket, amelyekkel foglalkozik, és azt, hogy Ön szerint miben tudna vállalata segítséget nyújtani számunkra.